Webdesign

Responsive webdesign

kort en helder uitgelegd. Wat is Responsive Web Design ?
Responsive Web Design (vaak afgekort tot RWD) is een methode voor het ontwikkelen van sites en webapplicaties die een optimale gebruikservaring op verschillende schermgrootten creëren. Bij sites of webapps die volgens RWD zijn gebouwd worden tekst, plaatjes, video en opmaakelementen automatisch geschaald, afhankelijk van de grootte van het venster (op laptop en pc) of de grootte van het apparaat (denk aan smartphones en tablets). Dankzij RWD hoeven bedrijven maar één website te onderhouden en vervalt de aparte (en beperktere) mobiele site.

Uw website zelf beheren

Je website beheren was nog nooit zo eenvoudig. Zonder technische kennis pas je zelf tekst aan, verander je foto’s en in een mum van tijd is je website aangepast. Van[d]design werkt met de meest courante Content Management Systemen zoals WordPress, Joomla & Magento.
Uitleg CMS:
CMS staat voor Content Managment System. Dit betekent dat de eigenaar van de website de inhoud van zijn website zelf kan aanpassen en onderhouden.

Online verkopen

Uw eigen webwinkel opstarten? Van[d]design biedt zowel maatwerk als kant-en-klaar systemen aan in uw huisstijl. Een koppeling met online betaaloperator en voorraadbeheer, behoort eveneens tot de mogelijkheden!

Werkwijze

Benieuwd naar onze aanpak ?
We kunnen natuurlijk wat afspreken en kijken hoe we uw idee het beste kunnen realiseren.
Vul dan hiernaast uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

2015 © Copyright - van[d]design